Weiter zum Hauptmenü

People Planner (Roostermaker) (32 uur)

Zwolle, Netherlands - Standort erkunden Personal Teilzeit
Bewerben

StellenbeschreibungPeople Planner (Roostermaker) (32 uur)

Voor de afdeling People & Culture (HR) van IKEA Zwolle zijn we op zoek naar een enthousiaste Roostermaker voor 32 uur per week. Ben jij de analytische en gestructureerde persoon die goed is in organiseren en plannen?

Plannen is meer dan alleen “een rooster maken”. Het is een kunst om een optimaal rooster te creëren van mensen en middelen op de juiste tijd en locatie én binnen de geldende regels. Hierbij moet je als planner rekening houden met de wensen en eisen van verschillende belanghebbenden.

We denken dat iemand het beste op deze rol past die de volgende eigenschappen heeft en we leggen hieronder uit waarom.

Je kan goed plannen en organiseren:
Als planner is het een must om jouw eigen werk goed te kunnen plannen en te organiseren. In een dynamische omgeving waar je te maken hebt met acute problemen of veranderingen, is het essentieel om het overzicht te behouden.

Je fungeert als een spin in het web:
Planners hebben contact met tal van collega’s binnen IKEA in het kader van verschillende processen. Deze contacten bepalen voor een groot deel de rol van de planner in het gehele proces. Het is hierbij van belang om te kunnen schakelen, om de belangen van verschillende partijen tegen elkaar af te wegen, de afdelingen te betrekken in het planningsproces en hen te helpen de juiste beslissingen te nemen. Samenwerken met je collega’s is een must om tot goede resultaten te komen.

Je neemt initiatief:
Kansen signaleren en ernaar handelen is wat jij als planner graag doet. Het gaat hierbij niet enkel om het blussen van kleine brandjes, maar je draagt ook bij aan procesverbetering op de langere termijn.

Je bent communicatief vaardig:
De druk is hoog, iedereen trekt aan je. Als planner moet je dan ook communicatief vaardig zijn om ideeën en meningen aan anderen kenbaar te maken. Heldere communicatie is hierbij key.

Je bent stressbestendig:
Als planner moet je effectief blijven presteren onder tijdsdruk. Er moet iedere week een planning opgeleverd worden, zodat alle medewerkers op tijd hun rooster krijgen. Hiervoor is het essentieel om goed te kunnen presteren in een stressvolle situatie. Verder moet je als planner goed kunnen omgaan met feedback en weerstand.

Je hebt een probleemoplossend vermogen:
De planner ziet als geen ander in waar het probleem ligt en hoe dit opgelost kan worden. Uiteraard worden de oplossingen aangedragen op grond van gemaakte probleemanalyses. De ideale planner heeft namelijk een analytisch vermogen waar je u tegen zegt. Verder moet je als planner het klantbelang, bedrijfsmatig belang en het belang van de medewerkers allemaal meenemen in de keuzes die je maakt.

Als je denkt dat bovenstaande zaken bij jou passen en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en motivatiebrief en solliciteer vandaag nog.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN
Start als Staff Planner en ontvang op basis van 32 uur per week o.a.:  
-Een bruto maandsalaris tussen € 2027 en € 2667 afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het laatste bedrag geldt als maximum van de schaal waar je in deze rol naar toe kan groeien.  
-Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
-Als het van beide kanten goed bevalt, krijg je na een jaarcontract een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden over de functie en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en motivatiebrief en solliciteer vandaag nog.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!Bewerben