Weiter zum Hauptmenü

HBO Meewerk Stage HRM (Human Recource Management)

Zwolle, Netherlands - Standort erkunden Personal Intern
Bewerben

StellenbeschreibungStage HRM (Human Recource Management)

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Human Resources waar geen dag hetzelfde is? Werk jij graag samen in een team? Vind jij het leuk om allerlei vragen te beantwoorden van medewerkers en teammanagers en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden? Lees dan vooral verder!

WIE JIJ BENT
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden: 
Je volgt een Hbo-opleiding in de richting van HRM;
Je bent vanaf de start van komend studiejaar beschikbaar voor je stage. We staan zowel open voor studenten die een half als een volledig jaar willen stage lopen bij ons.
Je bent voor minimaal 4 dagen beschikbaar.
Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving waar geen dag hetzelfde is;
Je bent een enthousiast persoon, proactief en zelfstandig;
Je bent leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk.

WAT JE GAAT DOEN
Als HR stagiair(e) kan je ervaren hoe het is om bij een bedrijf als IKEA te werken. Je bent werkzaam op de HR-afdeling bij IKEA Zwolle. Binnen IKEA noemen we HR ook wel ‘People & Culture’ of P&C. De afdeling bestaat uit een P&C Manager, twee P&C adviseurs en twee personeelsplanners. Samen met hen ondersteun je de medewerkers en teammanagers in HR-gerelateerde taken.

Hoe je dag eruit kan zien: Je dag begint met het beantwoorden van de vragen van teammanagers en medewerkers in je mailbox, ook verwerk je gelijk wat administratie rondom de indiensttreding van je nieuwe collega's. Vervolgens werk je aan de interne nieuwsbrief, ga je aan de slag met het organiseren van een evenement voor onze medewerkers of maak je een analyse van het verzuim. Voor je het weet is je ochtend voorbijgevlogen! Samen met je collega's ga je lekker lunchen in het personeelsrestaurant. Je kunt hier voor een paar euro een heerlijke lunch halen, dus brood smeren ’s ochtends is niet nodig! 's Middags ga je aan de slag met het uitvoeren van een van je ideeën om efficiënter te kunnen werken, en mochten je collega's in de winkel handen te kort hebben, dan sta jij natuurlijk paraat om bij te springen! Aan het eind van de dag ga jij met een voldaan gevoel weer naar huis.

WIE WIJ ZIJN
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Zwolle bestaat nu 8 jaar en is inmiddels enorm gegroeid. In verschillende disciplines - zoals Logistiek, Customer Relations, Food, werken medewerkers samen aan een optimale klantbeleving. De afdeling Sales zorgt ervoor dat onze klanten altijd met de juiste producten weer naar huis gaan!

GOED VOOR DE AARDE EN VOOR JOU
Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
Een stage vanaf september 2023 voor 32 - 36 uur per week;
Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën;
Een bruto stagevergoeding per maand bij een volledige stageweek van € 340,-;
Een onvergetelijke tijd!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief antwoord op de volgende vragen:
Wat zoek je in een stage en wat is je motivatie voor IKEA?
Wat verwacht je van IKEA? Wat zou je willen leren?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!Bewerben