Weiter zum Hauptmenü

Medewerker Verkoop - Business to Business - 36u

Zaventem, Flandern - Standort erkunden Verkauf Vollzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Je bent de belangrijkste contactpersoon voor onze businessklanten en begeleidt hen in het zoeken naar de beste oplossing voor hun vragen en wensen. Je denkt mee over mogelijke nieuwe oplossingen en staat open voor verandering.

Door je communicatieve aanpak en je pro-activiteit draag je bij tot een volledige klantenervaring. Je volgt de bestelling op van offerte tot facturatie en bouwt hierdoor aan een lange termijn relatie met de klant.

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN

Om succesvol te zijn in je rol dien je:

• Een gezonde interesse te hebben in het IKEA product assortiment en het IKEA service aanbod
• Communicatief en commercieel te zijn om de gesprekken met onze klanten te voeren, dit via alle verkoopkanalen zoals telefoon, e-mail, online meeting, …
• Door gezond nieuwsgierig te zijn, open vragen te stellen en actief te luisteren bouw je een langdurige relatie op met de klant
• Zelfstandig en autonoom te kunnen werken
• Een passie en kennis te hebben rond duurzamer leven op het werk
• Vlot overweg te kunnen met de huidige en nieuwe toekomstige digitale tools die wij onze medewerkers aanbieden
• Actief samenwerken met collega’s in andere functies om de opdracht van de klant uit te voeren en de klant op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen

OVER DIT WERKGEBIED

Wij zijn diegenen die onze klanten ontmoeten in onze winkels maar ook digitaal. We hebben kennis van het IKEA assortiment, lokale markten en klantenbehoeften. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om authentiek contact te zoeken met onze klanten en zo onze verkoop en winstgevendheid te maximaliseren. Samen met duizenden medewerkers over de hele wereld vormen we een divers team en werken we samen aan het continue wereldwijde succes van het IKEA Concept – een concept dat miljoenen klanten helpt om een beter dagelijks leven te creëren!

SOLLICITEER NU!

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!
Daarnaast bieden wij je een competitief salaris, aangevuld met extra – legale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, personeelskorting, ons IKEA bedrijfsrestaurant met heerlijke gezonde maaltijden, eco-cheques, een IKEA bonus op basis van de behaalde winkelresultaten, een pensioen spaarprogramma en veel meer. Voor jouw flexibiliteit in de vroege en late uren kan je rekenen op een motiverende regeling in een samen te stellen salaris en verlofspaarplan.