Weiter zum Hauptmenü

Medewerker Logistiek - Aanvul Markthal - 25u

Zaventem, Flandern - Standort erkunden Logistik Teilzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Je houdt van teamwerk en communiceert op een open en eerlijke manier met je collega's.
De klant is jouw topprioriteit
Fysiek werk schrikt je niet af.

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Dit is een contract van bepaalde duur tem 30/6/2022.

Je controleert en registreert nauwkeurig de ontvangen goederen
Je vult de rekken aan op een doeltreffende en commerciële manier
Je inventariseert en neemt de artikelen en materialen in de onderneming nauwkeurig op.
Je werkt zorgzaam en gestructureerd met respect voor de veiligheidsprocedures.

OVER DIT WERKGEBIED

We zijn het team dat achter de schermen zorgt dat de producten beschikbaar zijn voor onze klanten.
We zijn een team met diverse medewerkers dat zijn expertise in toeleveringsprocessen inzet om een evenwicht te brengen in het assortiment en de beschikbare ruimte aan de hand van de verkoopvoorspellingen en de bestellingen om de klant een sterke beschikbaarheid te bieden tegen minimale kosten. Als je vraagt wie verantwoordelijk is om de producten op een doeltreffende en efficiënte manier te verzamelen voor onze klanten, dan is het antwoord: wij! Samenwerken is essentieel om de ervaring van de klant bij IKEA te verbeteren!

SOLLICITEER NU!

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!
Daarnaast bieden wij je een competitief salaris, aangevuld met extra – legale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, personeelskorting, ons IKEA bedrijfsrestaurant met heerlijke gezonde maaltijden, eco-cheques, een IKEA bonus op basis van de behaalde winkelresultaten, een beloning voor je trouw aan IKEA (TACK pensioen spaarprogramma) en veel meer. Voor jouw flexibiliteit in de vroege en late uren kan je rekenen op een motiverende regeling in een samen te stellen salaris en verlofspaarplan.