Weiter zum Hauptmenü

Medewerker Klantendienst - 36u

Zaventem, Flandern - Standort erkunden Kundenservice & Kasse Vollzeit

Stellenbeschreibung

Wie je bent

Vind jij het leuk om klanten te helpen? Durf jij keuzes te maken en krijg je energie van het meedenken over slimme home furnishing oplossingen? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe Customer Support Centre medewerker!

- Je hebt ervaring met klantcontact en bent communicatief sterk. Je durft daarnaast zelf beslissingen te nemen en je kan snel schakelen.
- Je bent klantgericht en zorgt ervoor dat de klant zich steeds gehoord en begrepen voelt.
- Je beheerst bij voorkeur beide landstalen (NL/FR), zowel schriftelijk als mondeling.
- Je bent stressbestendig, problemen zie jij als uitdagingen die de best mogelijke oplossing verdienen.

Je verantwoordelijkheden

Tijdens je werkdag help je je klant verder via telefoon, mail of chat. De vragen die binnenkomen, zijn divers. Zo is het mogelijk dat de klant jou belt voor advies over het installeren van een nieuwe keuken, een klacht over een beschadigd artikel, ontbrekende onderdelen of een vertraagde levering. Jij bent bij gesprekken voorbereid op elke mogelijke reactie van de klant. Bij elk gesprek bezorg jij de klant uiteindelijk een ‘twinkle in the eye’. Jij bent degene die bepaalt hoe de vraag of het probleem van de klant opgelost gaat worden, waarin je erg vrij wordt gelaten. Wij bieden je de mogelijkheid te werken vanuit ons CSC center in Zaventem, maar ook via thuiswerk na een grondige opleiding. Het Customer Support Center, niet het klassieke callcenter!

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.
Het Customer Contact Center is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.be of in één van onze 8 vestigingen.

Solliciteer nu!

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!
Daarnaast bieden wij je een competitief salaris, aangevuld met extra – legale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, personeelskorting, ons IKEA bedrijfsrestaurant met heerlijke gezonde maaltijden, eco-cheques, een IKEA bonus op basis van de behaalde winkelresultaten, een beloning voor je trouw aan IKEA (TACK pensioen spaarprogramma) en veel meer. Voor jouw flexibiliteit in de vroege en late uren kan je rekenen op een motiverende regeling in een samen te stellen salaris en verlofspaarplan.