Weiter zum Hauptmenü

Logistiek Administratief Medewerker - 36u

Zaventem, Flandern - Standort erkunden Logistik Vollzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Je verzorgt de logistieke ondersteuning aan de verschillende afdelingen van de winkel zodat de goederenstroom zo vlot mogelijk verloopt. Je draagt bij tot de toepassing van de winkelprocedures, houdt de gegevenskwaliteit optimaal en zorgt dat de bestellingen en administratie zo doeltreffend mogelijk worden uitgevoerd.

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse inventaris.
Je beheert de precieze voorraadgegevens door de goederenstroom in de winkel te controleren en te registreren.
Je beheert de verkoopvoorspellingen van het IKEA assortiment.
Je garandeert dat de interne en externe criteria voor het beheer van de bestellingen en de verkoopruimtes correct zijn.
Je komt dagelijks in contact met de verkoopafdeling en de logistieke afdeling om de productbeschikbaarheid voor onze klanten optimaal te houden.

OVER DIT WERKGEBIED

We zijn het team dat achter de schermen zorgt dat de producten beschikbaar zijn voor onze klanten.
Als een divers team van medewerkers gebruiken we onze expertise in het toeleveringsproces om de voorraad en beschikbare ruimte in evenwicht te houden met de voorspellingen en bestellingen, om voldoende artikels te kunnen bieden aan onze klanten tegen zo laag mogelijke kosten. Vraag je je soms af wie er effectieve en doeltreffende manieren vindt om onze artikels beschikbaar te maken voor de klanten? Dat zijn wij! Samenwerken om de IKEA klantenervaring te verbeteren, dat is onze passie!

SOLLICITEER NU!

We bieden je een fulltime contract aan van onbepaalde duur.

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!
Daarnaast bieden wij je een competitief salaris, aangevuld met extra – legale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, personeelskorting, ons IKEA bedrijfsrestaurant met heerlijke gezonde maaltijden, eco-cheques, een IKEA bonus op basis van de behaalde winkelresultaten, een beloning voor je trouw aan IKEA (TACK pensioen spaarprogramma) en veel meer. Voor jouw flexibiliteit in de vroege en late uren kan je rekenen op een motiverende regeling in een samen te stellen salaris en verlofspaarplan.