Weiter zum Hauptmenü

Customer Services Team Manager

Utrecht, Utrecht - Standort erkunden Kundenservice & Kasse Vollzeit

Stellenbeschreibung

Wie je bent

Zet jij net dat ene stapje extra om onze klanten met een goed gevoel de winkel te laten verlaten? Ben je gedreven en doelgericht?
We zijn op zoek naar een Team Manager voor de afdeling Customer Relations.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt ervaring met het aansturen van een team in een relevante branche
- Je bent een inspirerende coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers en helpt ze bij hun ontwikkeling;
- Je beschikt over (minimaal 2 jaar) leidinggevende ervaring;
- Je hebt lef, ondernemerschap en durft ‘out of the box’ te denken;
- Je bent flexibel (Je werktijden zijn tussen 8 en 22 uur, ook in het weekend).

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

In de rol van Teammanager Customer Relations kan jij jouw eigen ondernemerschap kwijt en ben je medeverantwoordelijk voor de gehele customer journey. Samen met 3 collega Teammanagers ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een afdeling van ongeveer 80 medewerkers, hiernaast ben jij in deze rol verantwoordelijk voor de klantenservice en kassa of juist het stuk goedernuitgifte. Je geeft leiding aan een team van 25 collega’s en houdt er van om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Hoe een dag eruit kan zien: je begint vandaag om 08:00 en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie dus op kantoor bekijk je hoe de bezetting voor deze dag eruit ziet zodat je weet waar de uitdagingen liggen. Je stuurt samen met een aantal senior collega’s de afdeling aan en zorgt dat alle klanten vlot en op een vriendelijke manier geholpen worden bij het afrekenen van hun aankopen en de klanten een fijne klantervaring hebben. Om 13 uur bespreek je de lopende zaken bij de de backline klantenservice en aan het einde van de dag heb je nog een gesprek met een senior medewerker om te kijken naar de kassalijn om de doorstroom van de klanten te verbeteren. Ook werk je geregeld mee op de eigenafdeling om daar de collega's te kunnen coachen.

Ons team binnen Ikea

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn we de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Onze 6.000 talenten in Nederland dragen bij aan deze visie. Bij IKEA hebben we respect voor elkaar en vieren we verschillen. We zijn trots op onze Zweedse cultuur en staan tegelijk open voor ieders unieke persoonlijke achtergrond. Dit zie je terug in onze inclusieve regelingen. Zo hebben we in elke winkel een stilte/gebedsruimte en mag je de in Nederland erkende algemene feestdagen met niet christelijke feestdagen ruilen. Ook bieden we aanvullend geboorteverlof aan voor beide ouders, ongeacht je gezinssamenstelling en speciaal verlof voor medewerkers die in transitie gaan.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Want als teamleider Customer service krijg je op basis van een 38-urige werkweek:
-een brutomaandsalaris tussen de €2500 en €3000 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
-extra toeslagen bovenop je basissalaris van minimaal 25% en maximaal 100% voor werken in de avond en in het weekend en een 13e maand.
-een bonusregeling.
-interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Want bij IKEA geloven we in jouw mogelijkheden. En daar investeren we maar al te graag in.
-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
-je reiskosten voor het openbaar vervoer volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je hier een vergoeding voor.

MET KLEINE STAPPEN EEN GROOT VERSCHIL

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Dat zie je helemaal zitten als teamleider . Solliciteer zo snel mogelijk:

-bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking.
-heb je een kennismakingsgesprek met Bram Verboom, Customer Service manager en een ander Mt-lid.
-heb je een tweede gesprek met Maaike Witteveen, People & Culture manager.
-hoor je binnen 7 dagen of je bent aangenomen!

Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Jan-Frits Prinssen, recruiter weten via 06-82737606 of jan-frits.prinssen@ingka.ikea.com. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA Workfamily