Weiter zum Hauptmenü

Nu söker vi en Gruppchef till IKEA Food, 100% tillsvidare, IKEA Umeå!

Umeå, Västerbotten County - Standort erkunden Leadership & Management Vollzeit

Stellenbeschreibung

WHO YOU ARE

Nu söker vi dig som brinner för restaurangbranschen och vill satsa på en ledarkarriär. Du är en person med vilja, engagemang och driv för att utveckla affären genom människor. Vi söker dig som är mål- och resultatinriktad, har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt är initiativ- och ansvarstagande. Du vågar ta beslut och har förmågan att prioritera arbetet för verksamhetens bästa. Du delar IKEAs värderingar och på ett naturligt sätt lever dem i vardagen.

Du har erfarenhet av ledarskap och älskar att jobba med människor.

Du kan arbeta både operativt och strategiskt.

Du har erfarenhet av att upprätta och implementera handlingsplaner, budget och följer upp dina uppsatta mål.

Du har passion för att sälja och ge det bästa till våra besökare och kunder.

Du har erfarenheter från hotell- och restaurangbranschen eller dagligvaruhandeln sedan tidigare.

Du har förmåga att ta snabba beslut och agera på kommersiella möjligheter.

Du har förmåga att utmana dig själv dina kollegor inom funktionen, allt för att vi ska få den optimala köpupplevelsen.

Du får energi av IKEA värderingarna som också reflekterar ditt eget ledarskap och dina egna värderingar.

Du är ödmjuk, öppen och ärlig i ditt sätta att samarbeta med andra.

Du har ett stort heminredningsintresse och i människors vardagsliv hemma.

A DAY IN YOUR LIFE WITH US

Som gruppchef arbetar du nära avdelningschefen med fokus på den operativa delen av verksamheten. I arbetet driver och leder du verksamheten mot tydliga och uppsatta mål. Ansvaret som gruppchef innebär också att tillsammans med avdelningschefen och personalavdelningen rekrytera, utbilda, utveckla och inspirera medarbetare. Som Gruppchef på IKEA Food har du personalansvar för ca 8-15 medarbetare. Du rapporterar till avdelningschefen som har det övergripande ansvaret för avdelningen.

TOGETHER AS A TEAM

Målsättningen är att skapa trafik till varuhuset, få besökarna att stanna kvar längre i varuhuset och njuta mer av sitt besök. Vår uppgift är att stötta försäljningen av heminredning, stärka IKEAs lågprisprofil samt erbjuda våra kunder och medarbetare mat av god kvalitet till ett lågt pris.

QUESTIONS AND SUPPORT? LET'S CONNECT!

Tjänsten är tillsvidare på 38,25 timmar/vecka (100%) med start efter överenskommelse men vi strävar efter att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 15:e augusti men tveka inte att skicka din ansökan redan idag! Urval påbörjas efter sista ansökningsdagen och intervjuer sker löpande därefter.

Denna tjänst erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling. Din ansökan är kanske början på en långvarig relation och vi hoppas att just du vill bidra med din vilja och kompetens till framtiden på IKEA. Hälften av din arbetstid ingår du i den dagliga driften. Arbete kvällar och helger ingår. Som Gruppchef tillhör du Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Commercial Restaurant Manager Simon Toft, simon.toft@ingka.ikea.com eller Food Manager Rebecca Granlöf, rebecca.granlof@ingka.ikea.com

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Stina Nordin, stina.nordin@ingka.ikea.com

Får du tekniska problem när du skickar in din ansökan eller har frågor kring rekryteringsprocessen så hör av dig till: recruitment.specialists.se@ingka.ikea.com

Nu i semestertider har vi begränsad möjlighet att svara på frågor via mail. Därmed ber vi om ert tålamod om svar skulle dra ut på tiden, men var lugna! Vi hanterar frågor fortast möjligt!

Välkommen med din ansökan!Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen