Weiter zum Hauptmenü

Winkelmedewerker (bijbaan)

Haarlem, Nordholland - Standort erkunden Kundenservice & Kasse Teilzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je element als je bezoekers een geweldige klantervaring kunt laten beleven.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële, horeca- en/of retail omgeving;
- Je bent klantgericht, communicatief vaardig en oplossingsgericht;
- Je bent flexibel inzetbaar, zowel overdag, als in de avonden, zowel door de week als in het weekend
- Je bent op zoek naar een parttime baan!

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Elke week bezoeken duizenden mensen onze vestiging en het uitgangspunt van onze afdeling is dat we deze bezoekers een geweldige klantervaring laten hebben. De gebieden binnen Customer Relations zijn onder andere deze deelgebieden kassa, Småland (kinderspeelparadijs), goederenuitgifte, klantenservice- en transportbalie, buitenterrein en shopping tools (zoals het aanvullen van de potloodjes, gele tassen en winkelwagens).

Voor deze functie moet je inzetbaar zijn voor bovenstaande verschillende disciplines. Niet een dag is hetzelfde en dat vind jij nu juist zo aantrekkelijk. Of je nou achter de kassa zit, met de kinderen in Småland bezig bent of de klant zijn bestelde producten overhandigt, jij maakt er een waanzinnige dag van.

In deze parttime baan zou je dag er zo kunnen uitzien: je start de ochtend met het verwelkomen van de klanten bij de ingang en beantwoord je hun vragen. Na de koffiepauze ga je naar de kassa's. Je staat bij de zelfscankassa's vandaag. Aan het einde van de dag, ga je nog een aantal uur aan de slag met online orders die zijn binnen gekomen. Hier krijgen de klanten hun producten overhandigd door jou, nadat je goed gecontroleerd hebt of de order compleet is. Als je je na een aantal maanden goed ontwikkeld hebt, word je opgeleid voor de klantenservicebalie. Hier help je de klanten die iets willen retourneren of je bedenkt een goede oplossing voor de klacht van de klant. Je werkt veel samen met de andere afdelingen en je collega's die aan de andere balies staan.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat ga je tussen 12 of 28 uur werken. We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris.
Als je 21 jaar of ouder bent, is je bruto uurloon €11.18. Echter verdien je in de avonden na 19 uur €16.77. Op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €22.36.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en motivatiebrief.
Wij kijken uit naar je sollicitatie!Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen