Weiter zum Hauptmenü

Teamleider Klantenservice

Groningen, Netherlands - Standort erkunden Leadership & Management Vollzeit
Bewerben

StellenbeschreibungBen jij een sterke leider met oog voor de mensen? Voel je je geïnspireerd door de IKEA Values? Kun jij veranderingen doorvoeren in een team? En houd je van een omgeving waar je kan bijdragen aan het laten groeien, ontwikkelen, aantrekken en inspireren van onze co-workers en klanten? Dan kunnen wij jou een leuke plek aanbieden!

Een dag met ons in jouw leven

Het leven van een teamleider bij IKEA ziet er geen dag hetzelfde uit, maar één ding weet je wel: je gaat bezig met je medewerkers! Je weet wat je team en je collega teamleiders nodig hebben.

Bij IKEA vinden wij het belangrijk dat jij als teamleider jouw team zo goed mogelijk in hun kracht zet. Daarom voer je verschillende coaching gesprekken met je medewerkers, waarin je bijvoorbeeld kijkt naar hun cijfers en de doelen die we op de afdeling hebben, maar ook bespreekt welke ontwikkelmogelijkheden er bij IKEA zijn, in de huidige functie of een andere functie. Daarnaast heb je maandelijks overleg met People & Culture (HR) waarin je je team bespreekt. Ook neem je de regie in verzuimcases, uiteraard word je daarin bijgestaan door People & Culture en het Sociaal Medisch Team.

Ons team binnen IKEA

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Remote Customer Meeting Point (RCMP). Voor IKEA Nederland is het RCMP gevestigd in Groningen. Het RCMP is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, chat en social media. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

Wie je bent

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf samen met IKEA verder te ontwikkelen, kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:
• ‘Eén team, één taak’, oftewel groeien doe je samen. Door het inzetten van je coaching vaardigheden, motiveer en inspireer je jouw team om de beste resultaten neer te zetten! Zo zorg jij ervoor dat jouw team 100% klanttevredenheid behaald.
• Klantcontact in een commerciële omgeving is bekend terrein voor je.
• Je beschikt over leidinggevende ervaring.
• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je bent flexibel inzetbaar: het RCMP is 7 dagen per week geopend.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat wij jou bieden:
• Een contract, in overleg, voor 32-38 uur per week met een maandsalaris tussen € 2830 en €3300 op basis van jouw kennis en ervaring.
• 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december (je kunt er ook voor kiezen om dit maandelijks uit te laten betalen).
• Een jaarlijkse bonus.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Hybride werken: de mogelijkheid om maximaal 50% van je uren te kunnen thuiswerken.
• Pensioenregeling.
• Een informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt.

Solliciteren:
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf als teamleider bij het RCMP? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in je motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende vragen:
• Wat spreekt je aan in deze vacature en kun je dit toelichten?
• Kun je aangeven waarom je verwacht dat IKEA en jij een goede match zijn?
• Beschrijf jouw manier van het coachen van een team.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Bewerben

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen