Weiter zum Hauptmenü

Klantenservice medewerker

Groningen, Netherlands - Standort erkunden Kundenservice & Kasse Teilzeit

Stellenbeschreibung

Wie je bent

Vind jij het uitdagend om klanten telefonisch te helpen? Wil je graag werken binnen een team waar een informele sfeer heerst en waar thuiswerken mogelijk is? Vind je het fijn om je eigen uren in te plannen? Start dan als Klantenservice medewerker bij het Remote Customer Meeting Point van IKEA in Groningen!

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

“Goedemorgen IKEA Nederland, je spreekt met Billy, wat kan ik voor je doen?”. Er belt een klant met een vraag. Hij heeft een tijdje geleden een MALM ladekast gekocht en in elkaar gezet. Volgens de klant missen er een aantal onderdelen. Samen met de klant doorloop jij de stappen van de handleiding en jullie proberen samen te achterhalen of er ook daadwerkelijk onderdelen missen en welke dat zouden kunnen zijn. Dit zou zomaar een greep uit je dagelijkse werkzaamheden als klantenservice medewerker bij het Remote Customer Meeting Point van IKEA Nederland kunnen zijn.

Als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over de producten en diensten van IKEA. Tijdens je werkdag sta je klaar om klanten telefonisch te helpen. Je hebt te maken met ontzettend veel afwisseling in gesprekken, denk hierbij aan vragen van klanten over een aangekocht product of over een levering.

Ons team binnen Ikea

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Remote Customer Meeting Point (RCMP). Voor IKEA Nederland is het RCMP gevestigd in Groningen. Het RCMP is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, chat en social media.

Je start bij het RCMP met fulltime betaalde training van één week. Je leert dan meer over IKEA en onze werkwijze. Na de training ga je voor 16, 24, 28 of 33 uur aan de slag.

WAT VERDER NOG BELANGRIJK IS

Als je bij ons start kun je het volgende van ons verwachten:

- Je start vanaf 1 maart of 15 maart met een contract van 12 maanden. Als het van beide kanten bevalt is er een mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
- Shiftbidding; het samenstellen van jouw ideale rooster!
- Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je een basissalaris van €12.87. Inclusief vakantiegeld én dertiende maand komt dit neer op een uurloon tussen de €13,47 en €14.97 per uur. Standaard wordt je vakantiegeld in mei uitbetaald en de 13e maand in december, maar je kunt er voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
- 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december (je kunt er ook voor kiezen om dit maandelijks uit te laten betalen).
- 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
- Hybride werken: na de training kun je de helft van je uren thuiswerken.
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer.
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!


GEÏNTERESSEERD?
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Upload dan je cv en motivatiebrief via de website. Geef in jouw motivatiebrief aan waarom je graag bij IKEA wilt werken en waarom deze functie jou aanspreekt.

Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Heb je vragen over de functie? Bel of app dan met onze recruiter Marija via 06-58961779.

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen