Weiter zum Hauptmenü

Klantenservice medewerker (16-33uur)

Groningen, Groningen - Standort erkunden Kundenservice & Kasse Teilzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Vind jij het uitdagend om klanten telefonisch te helpen? Ben jij enthousiast, klantgericht en beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Wil je graag werken binnen een team waar een informele sfeer heerst en waar thuiswerken mogelijk is? Start dan als Klantenservice medewerker bij het Customer Support Center van IKEA in Groningen!

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

“Goedemorgen IKEA Nederland, je spreekt met Billy, wat kan ik voor je doen?”. Er belt een klant met een vraag over een nieuw matras. Jij weet als geen ander wat de klant nodig heeft om een droomslaapkamer in te richten en de klant een goede nachtrust te bieden. Daarom geef je naast advies over een matras gelijk advies over verlichting in de slaapkamer en adviseer je de klant een nieuw kussen aan te schaffen”. Zomaar een greep uit je dagelijkse werkzaamheden als klantenservice medewerker bij het Customer Support Center van IKEA Nederland.

Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over de producten en diensten van IKEA. Tijdens je werkdag word je ingedeeld om telefonisch en via e-mail de klant te helpen. Je hebt te maken met ontzettend veel afwisseling in gesprekken, denk hierbij aan vragen van klanten over ons assortiment of één van onze vestigingen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Customer Support Center (CSC). Voor IKEA Nederland is het CSC gevestigd in Groningen. Het CSC is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, e-mail en social media.

Je start bij het CSC met fulltime betaalde training van één week. Je leert dan meer over IKEA en onze werkwijze. Na de training ga je voor 16, 24, 28 of 33 uur aan de slag.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

Als je bij ons start kun je het volgende van ons verwachten:
• Een salaris van €11,58 per uur (vanaf 21 jaar) en toeslagen in de avonden en weekenden die kunnen oplopen tot 100%.
• Daarnaast krijg je een 13e maand, vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Ook krijg je wanneer je twee maanden bij IKEA werkt personeelskorting op al jouw aankopen bij IKEA!
• Je start vanaf 15 januari met een contract van 7 maanden. Als het van beide kanten bevalt is er een mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
• Shiftbidding: de mogelijkheid om samen met je team je ideale rooster samen te stellen.
• Hybride werken: na de training kan je de helft van je uren thuiswerken.
• Alle spullen die je nodig hebt om goed te kunnen thuiswerken. Zoals een laptop, bureau en een bureaustoel (natuurlijk van IKEA).

GEÏNTERESSEERD?
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Upload dan je cv en motivatiebrief via de website. Geef in jouw motivatiebrief aan waarom je graag bij IKEA wilt werken en waarom deze functie jou aanspreekt.

Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Heb je vragen over de functie? Bel of app dan met onze recruiter Marija via 06-58961779.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen