Weiter zum Hauptmenü

Instore Supply Chain Specialist (Junior)

Duiven, Gelderland - Standort erkunden Logistik Vollzeit

Stellenbeschreibung

Wie je bent

IKEA Duiven is op zoek naar een Instore Supply Chain Specialist. Bij IKEA noemen we deze rol een Sales & Supply Support Specialist.

Dit is een baan in een snel veranderende omgeving waarin je samen met je collega’s ervoor zorgt dat je een geweldige klantbeleving creëert in alle verkoopkanalen van IKEA Duiven. Dit realiseer je door er zorg voor te dragen dat het IKEA assortiment altijd beschikbaar is in de juiste hoeveelheden, op het juiste moment en op de juiste plaats. Voorraadbeschikbaarheid en efficiëntie zijn jouw hoofddoelen.

In de rol van Sales & Supply Support specialist ben je de spin in het web van een no-nonsens organisatie waarin je de kans krijgt om invloed uit te oefenen op commerciële en logistieke processen op basis van data analyses. Als dit je aanspreekt, lees dat vooral verder!

We staan zowel open voor een junior als senior medewerker. Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal één a twee jaar relevante werkervaring binnen logistiek, sales of bedrijfsadministratie. Maar als net je hbo diploma op zak hebt en je bent leergierig en hebt de juiste drive, solliciteer dan vooral ook! Wij zorgen voor de juiste begeleiding en doorgroeimogelijkheden!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je bent analytisch sterk. Je bent in staat om technische analyses uit te voeren en deze te vertalen naar begrijpelijke overzichten voor teammanagers en medewerkers.
- Je bent communicatief zeer vaardig en jouw focus ligt op het bereiken van gezamenlijke doelen. Opbouwen van sterke werkrelaties en het actief verspreiden van kennis zijn hiervoor een must;
-Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-diploma of aantoonbaar hbo werk en denkniveau;
-Je bent zelfsturend, stressbestendig en kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden als de omstandigheden daarnaar vragen;
-Je bent in je voortdurende zoektocht naar efficiëntere processen en een betere productbeschikbaarheid creatief, nieuwsgierig, en proactief;
-Je bent in staat om snel te schakelen in een snel veranderende omgeving. Veranderingsmanagement vind je leuk en uitdagend;
-Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend zowel in woord als schrift;
- Je bent ook beschikbaar voor vroege diensten (vanaf 6 uur) en werkt regelmatig in het weekend;

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

In deze functie ben je er verantwoordelijk voor dat het voorraadbeheer in de IKEA-winkel volledig is afgestemd op de verkoopprocessen en de IKEA Omnichannel omgeving. Jij helpt de beschikbaarheid van de artikelen te garanderen. Het managen van de processen zoals bijvoorbeeld ordering, rangemanagement, peak planning en voorraad inventarisatie, vormt daarbij de uitdaging die je zelfstandig gaat oppakken. Uiteindelijk draait het om het realiseren van een goed uitgebalanceerd assortiment; de IKEA range. Met altijd de klant in focus, zowel in- als extern.

Als een Sales & Supply Support Specialist werk je samen met je directe team maar ook met de Logistieke- en Sales teams om ervoor te zorgen dat het orderingsproces in de store volledig is aangesloten op het verkoopproces. Je creëert operationele excellentie op het gebied van voorraadbeschikbaarheid door het assortiment en de beschikbare ruimte in balans te houden. Daarnaast zijn een accurate forecasting en ordering belangrijke randvoorwaarden om de hoogste klanttevredenheid in alle verkoopkanalen te garanderen tegen de laagst mogelijke kosten.

Je coacht collega’s in de winkel in het volgen van de juiste bestelprocedures, verzekeren van de voorraadbetrouwbaarheid en het dimensioneren van de verkoopvakken zodat een continue hoge klantbeleving gegarandeerd kan worden.

Bovendien zijn je taken:
-je ondersteunt land specifieke marketingcampagnes, de commerciële kalender en lokale winkelactiviteiten vanuit voorraadperspectief.
-waarborgen van een tijdige start van de verkoop van nieuwe producten en gestructureerde uitfasering van irrelevant en uitgaand assortiment;
-Je zorgt voor een efficiënte goederenstroom, waarbij de operationele forecast overeenkomt met de orderparameters en de beschikbare verkoopruimte.
-Je zorgt voor een hoge voorraadbetrouwbaarheid en adviseert collega’s van logistieke- en sales teams ter verbetering van het proces van voorraadbetrouwbaarheid.
-Zorg voor de relevante data analyses voor het commerciële en managementteam met betrekking tot operationele processen in de winkel.
-Naast je taken op het gebied van Sales & Supply Support ben je ook inzetbaar voor andere taken op onze logistieke afdeling.

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Duiven is een van de grootste IKEA winkels van IKEA Nederland. Bij IKEA Duiven verwelkomen wij dagelijks duizenden Nederlandse en Duitse bezoekers. Samen met ongeveer 460 collega’s bieden wij onze klanten een inspirerende winkelervaring. Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
· Een fulltime contract met een salaris rond de 2176,94 euro en 2885,02 euro bruto per maand, op basis van 38 uur. Dit is afhankelijk van o.a. je werkervaring. Dit wordt aangevuld met o.a. een-dertiende maand en onregelmatigheidstoeslagen en eventueel een bonus.
· Een open informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input.
· Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit, groeit IKEA ook.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en motivatiebrief en solliciteer vandaag nog.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld