Weiter zum Hauptmenü

Teamleider FOOD, IKEA Delft, full-time

Delft, Südholland - Standort erkunden Restaurant (IKEA Food) Vollzeit

Stellenbeschreibung

Hospitality binnen een levendige retail omgeving!
Ter versterking van ons F&B team zijn wij op zoek naar een teamleider.

Vanuit je functie ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het verzorgen van onze gasten. Dit doe je door middel van uitmuntende service en het serveren van o.a. Zweedse producten. Als teamleider food zorg je voor de realisatie van de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen van je eigen afdeling.

Wat ga je doen:

 • Zorgen voor een gastvrije en vriendelijke omgeving voor onze gasten en medewerkers
 • Verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers en gasten en ondersteunt bij het oplossen van problemen.
 • Je werkt dagelijks mee in de operatie.
 • Samen met je collega teamleiders werken aan plannen om onze gasten een geweldige ervaring te blijven bieden wanneer zij IKEA Food bezoeken

Over jou:

 • Je bent gastvrij en representatief
 • Je hebt een passie voor hospitality en wilt dit graag naar een retail omgeving brengen
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het aansturen van een klein tot middelgroot team
 • Je bent oplossingsgericht en hebt een hand-on mentaliteit
 • Je bent niet stress gevoelig en natuurlijk flexibel
 • Je bent beschikbaar voor 5 dagen, zowel doordeweeks als in het weekend tussen 7:00 en 22:00

Over IKEA:
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om hun klanten te verrassen en inspireren. IKEA F&B in Delft bestaat uit de volgende afdelingen: Swedish restaurant, Swedish Café, Swedish Food Market, Swedish Bistro, main kitchen en het Co-worker restaurant.

De winkel van IKEA Delft is altijd een beetje anders geweest en heeft verschillende rollen gehad. Het is onderdeel geweest van het IKEA Concept Center: de wereldwijde hub en bron van kennis en kunde. Het is een pilot store geweest, waarbij ideeën getest en ontwikkeld werden en uitgerold naar de rest van de IKEA wereld. In 2018 is IKEA Delft de eerste IKEA Reference Store geworden. IKEA Reference stores ondersteunen en inspireren IKEA retailers en klanten meeting points bij het implementeren van het IKEA Concept op de beste manier.  

Op dit moment is IKEA Delft aan het transformeren in een omnichannel retailer in de markt. Dit is onze focus voor de komende jaren.  

Loopbaanmogelijkheden
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!

Enthousiast?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Als je door de eerste screening heen komt, wordt je uitgenodigd voor een gesprek. Het sollicitatieproces bestaat uit twee gesprekken en een assessment.

Heb je vragen over de functie? Bel of app dan met onze recruiter Laura via 06-50157594.