Weiter zum Hauptmenü

Logistiek medewerker (orderpicking) IKEA Delft, 14 tot 24 uur/week

Delft, Südholland - Standort erkunden Logistik Teilzeit

Stellenbeschreibung

Houd je ervan om om fysiek werk te doen en werk je graag samen met collega's? Dan is IKEA Delft op zoek naar jou. Voor de afdeling logistiek van IKEA Delft zijn wij op zoek naar medewerkers die 14 tot 24 uur per week willen werken en kunnen starten op 15 mei. Het grootste deel van de werkuren ligt tussen 09:00 en 22:00, we vragen wel flexibliteit om af en toe eerder te beginnen (om 07:00) of langer door te werken. Naast je salaris ontvang je toeslagen voor uren ná 19:00 of in het weekend. Ook kent IKEA een 13e maand, pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen bij full-time dienstverband.

Over het werk dat je gaat doen
Als medewerker goods flow (logistiek), ben je één van de belangrijkste schakels in het logistieke proces van IKEA. Jouw doel is om te zorgen dat de producten beschikbaar zijn voor onze klanten. Je helpt mee met het verzamelen van orders van onze klanten, zowel voor klanten in de winkel als voor klanten thuis. Je helpt ook met het uitladen, intern transport in de winkel en de bevoorrading van het IKEA woonwarenhuis. 

Wat kan jij van IKEA verwachten?
Naast een gezellig team, kun je ook een goede arbeidsvoorwaarden. Een kleine greep  hieruit:

  • Contractduur van 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op vast dienstverband 
  • Extra toeslagen voor weekend- en avonduren én een 13e maand 
  • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en reiskostenvergoeding 
  • Pensioen regeling 
  • 15% korting op je winkel aankopen, zodat je thuis ook het gevoel van een IKEA showroom kunt creëren. 

Wie ben jij?
Als Goodsflow medewerker bij IKEA moet je snel en veilig kunnen werken in een drukke en hectische omgeving. Elke dag is anders. Je bent flexibel en bent bereid om zowel overdag, in de late avonduren en weekenden te werken. Daarnaast vind je het geen probleem om zwaar fysiek werk te verrichten en ben je:

  • Initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
  • Klantvriendelijk en dienstverlenend
  • In staat om snel en efficiënt te werken maar altijd veilig, samen met je collega’s
  • Vloeiend in het Engels en/of Nederlands.

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen. 

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien. 

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. 

Onze winkel in Delft is goed bereikbaar vanuit omliggende steden zoals Rotterdam, Den Haag en Leiden.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met BRIEF en CV via deze site. 

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel. 

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.