Weiter zum Hauptmenü

Logistiek medewerker (m/v), IKEA Delft, 16-24 uur/week

Delft, Südholland - Standort erkunden Logistik Teilzeit

Stellenbeschreibung

Houd je ervan om om fysiek werk te doen en werk je graag samen met collega's? Dan is IKEA Delft op zoek naar jou. Voor de afdeling logistiek van IKEA Delft zijn wij op zoek naar medewerkers die 16 tot 24 uur per week willen werken en kunnen starten op 1 september. Het grootste deel van de werkuren ligt tussen 09:00 en 22:00, we vragen wel flexibliteit om af en toe eerder te beginnen (om 07:00) of langer door te werken. 

Over het werk dat je gaat doen
Als medewerker goods flow (logistiek), ben je één van de belangrijkste schakels in het logistieke proces van IKEA. Jouw doel is om te zorgen dat de producten beschikbaar zijn voor onze klanten. Je helpt mee met het verzamelen van orders van onze klanten, zowel voor klanten in de winkel als voor klanten thuis. Je helpt ook methet uitladen, intern transport in de winkel en de bevoorrading van het IKEA woonwarenhuis. 

Wat kan jij van IKEA verwachten?

  • Een gezellig team met leuke collega’s.
  • We vragen beschikbaarheid voor 6 dagen in de week. Je kunt één blokdag aangeven (tussen maandag en donderdag) waarop je nooit ingeroosterd wordt. De overige dagen kun je dus wel ingeroosterd worden, het rooster is 4 weken van tevoren bekend.
  • Naast een bruto uurloon van € 11,18 (Let op! Ben je nog geen 21? Dan hanteren wij het jeugdloon (18 jaar: € 5,87 19 jaar: € 6,70   20 jaar: € 8,65) ontvang je leuke extra’s zoals toeslagen op vroege ochtenden, avonden en weekenden die kunnen oplopen tot wel 100% en een 13e maand.

Wie ben jij?
Als Goodsflow medewerker bij IKEA moet je snel en veilig kunnen werken in een drukke en hectische omgeving. Elke dag is anders. Je bent flexibel en bent bereid om zowel overdag, in de late avonduren en weekenden te werken. Daarnaast vind je het geen probleem om zwaar fysiek werk te verrichten en ben je:

  • Initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
  • Klantvriendelijk en dienstverlenend
  • In staat om snel en efficiënt te werken maar altijd veilig, samen met je collega’s
  • Vloeiend in het Engels en/of Nederlands.

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om hun klanten te verrassen en inspireren. 

Onze winkel in Delft is goed bereikbaar vanuit omliggende steden zoals Rotterdam, Den Haag en Leiden.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met BRIEF en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.  Heb je vragen over de vacature of het proces? 

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel. 

Beschikbaarheid
Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Loopbaanmogelijkheden
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!