Weiter zum Hauptmenü

Bijbaan Verkoop Zelfbedieningsmagazijn

Breda, Netherlands - Standort erkunden Verkauf Teilzeit

StellenbeschreibungWat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt.
We zijn op zoek naar een medewerker sales die initiatief toont, zelfstandig is maar ook samen kan werken en goed benaderbaar is. Deze vacature is op de afdeling Zelfbedieningsmagazijn en voor 12 per week.

EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUISVOELT

In onze winkels komen dagelijks 6.000 tot 10.000 bezoekers voorbij. Het is aan de verkoopmedewerker de taak om van deze bezoekers klanten te maken. Je vindt het leuk om met verkopen bezig te zijn. Dit doe je in een enthousiast team van collega’s waarmee je in goed overleg de taken verdeelt.

-Je gaat 12 uur per week bij ons aan de slag, voornamelijk op doordeweekse avonden, weekenddagen en tijdens vakanties. Verder:
-Zorg je ervoor dat het zelfbedieningsmagazijn er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is. We streven naar een zo commercieel mogelijk zelfbedieningsmagazijn,
-Pik je de verkoopsignalen op en gaat daarmee actief aan de slag om klanten te voorzien van passende woonoplossingen.
-Ontzorg je de klant in het totale verkoopproces door het aanbieden van relevante services en het maken van verkooporders in de computer.

DIT IS IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. In Nederland maken alle 6.000 collega’s een beter dagelijks leven mogelijk voor zoveel mogelijk mensen. Zo willen we een positieve duurzame verandering in de samenleving realiseren. Met respect voor elkaar en staan open voor ieders unieke persoonlijke achtergrond. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

In het zelfbedieningsmagazijn pakken klanten de producten zelf maar sommige hebben daarbij wat hulp van medewerkers nodig. Bij de informatiebalie stellen onze klanten allerlei vragen over mogelijke oplossingen, producten en de verschillende services die IKEA biedt. Je leert in deze functie dus veel over producten uit de gehele winkel en bent altijd op zoek naar de juiste informatie voor deze specifieke klant.

Of zoals Stijn, teammanager Sales het zegt: “Doordat we ons als team écht gezamenlijk inzetten voor de beste klantbeleving is het werken bij IKEA oprecht heel leuk. We hebben hechte teams en iedereen staat voor elkaar klaar, ongeacht de functie.”

DIT KAN JIJ

Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:
-een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
-inzicht in verschillende computerprogramma’s. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.
-Je bent je ervan bewust dat je in deze functie fysiek zware werkzaamheden uitvoert zoals bijvoorbeeld het helpen van klanten met het op de kar leggen van zware pakketten.

GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als verkoopmedewerker en ontvang op basis van 12 uur per week:

-Vanaf 21 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een uurloon van €12.87 per uur. Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen. In dat geval ontvang je een uurloon van €15.01 per uur.
-Per 1 juli 2023 ontvangen alle IKEA medewerkers een extra CAO salarisverhoging. Voor de functie verkoopmedewerker betekent dit een salarisverhoging van 4.5% .
-Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
-Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
-Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 200 euro per maand.
-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
-Vanwege de hoge kosten voor levensonderhoud en energiecrisis ontvang je tijdelijk een hogere korting van maar liefst 30% op diverse artikelen in onze Swedish Food Market en duizenden energiebesparende producten.
-Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
-Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

MET KLEINE STAPPEN EEN GROOT VERSCHIL

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer snel. Daarna:

-bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking.
-heb je een kennismakingsgesprek met Teammanager Sales.
-heb je mogelijk een meeloopmoment
-hoor je vanuit daar direct of je bent aangenomen!

Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Jan-Frits.Prinssen, Recruitment & Sourcing specialist weten via jan-frits.prinssen@ingka.ikea.com

Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA work family.