Weiter zum Hauptmenü

Team leader till avdelningen Vardagsrum, IKEA Barkarby

Barkarby, Stockholm - Standort erkunden Leadership & Management Vollzeit

StellenbeschreibungÄr du en ledare med ett stort fokus på människan i organisationen? Då vill vi att du läser denna annons!

På IKEA Barkarbys Vardagsrumsavdelning säkerställer vi en kommersiell och basad butik med ett kundmöte i världsklass. Ditt jobb är att supportera teamet med närvarande ledarskap ute i butikerna och planera vår försäljning tillsammans med ditt team. Ingen dag är den andra lik då vi jobbar i en miljö som ständigt förändras och där vi möter nya köpmönster från våra kunder. Spännande tycker du!

Uppgifterna i vardagen kan variera från allt mellan himmel och jord. Ena dagen rekryterar du för att stärka upp laget, andra dagen är du funktionsansvarig för samtliga möbelavdelningar och supporterar säljare med kundmöten och bemanningsfrågor, tredje dagen säkerställer vi vårt toppsäljande sortiment ute på golvet och fjärde dagen sitter du i utvecklingssamtal med en av dina medarbetare. Veckan får du sedan avsluta genom att gå varv i butiken med våra inredare för att planera omhändertaget av våra nyheter. Det är en otroligt spännande och dynamisk miljö vi jobbar i där alla dagar ger oss olika utmaningar.

Utöver ovan har du som team leader ett personalansvar för ca 10 medarbetare. Personalansvaret innebär att du ansvarar för kommunikation som ska ut till teamet, utvecklingssamtal, tidsrapportering, rehab- och rekryteringsprocesser.

Som team leader ingår du i ledningsgruppen för Sälj funktionen tillsammans med andra team leader kollegor, avdelningschefer och funktionschefer. Vi arbetar alltid nära övriga funktioner i varuhuset och som team leader på avdelningen Vardagsrum får du därför möjlighet att lära känna ett IKEA varuhus då vi har flera inspirationsytor runt om i varuhuset.

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM

Som person ska du kännetecknas av din trygghet och in lyssnande sätt. Du har förmåga att se möjligheter och du tycker om förändringar och har förmågan att våga ta beslut baserat på lite information.

Detta gör dig till en ledare med ett stort fokus på att coacha och leda människor i en föränderlig vardag. Du lyssnar på andras idéer och kunskap och i samarbete är du den som utmanar våra gränser och rutiner. Du bygger trygghet i människan och delegerar beslutsfattande samt utförande vidare till ditt team. Stöter ni på motstånd eller konflikter på vägen är du den som genom samtal ser till att ni tar er igenom dem tillsammans.

Vi ser att du har ledarerfarenhet sedan tidigare. Du har även erfarenhet av att ha gått igenom en förändring tillsammans med ett team och du har god insikt vem du är i en förändringsprocess. Viktigast av allt är att du delar våra värderingar. Har du läst dem? Se länk längre ner i annonsen.

ANSÖK NU!

Sista dag för ansökan är 21 september 2021

Ansök genom att skicka in;

*Ditt CV som visar dina erfarenheter och kompetenser.
*Ditt Personliga brev där du motiverar varför du söker tjänsten som team leader och utvecklar hur du hanterar förändringar.

Vid ansökningstillfället kommer du få svara på några direkta frågor från oss. Går din ansökan vidare kommer du bli inbjuden att göra en enkel videopresentation. All kommunikation kommer skickas ut via mail, vi ber dig därför hålla särskild uppmärksamhet i din mail, både inkorg och skräpkorg.

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Emma Carnestedt, emma.carnestedt@ingka.ikea.com

Har du frågor angående rekryteringsprocessen eller behöver teknisk support vid ansökan är du välkommen att kontakta Sara Byström Abony, sara.bystrom.abony@ingka.ikea.com.

Vårt erbjudande

Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidare anställning på kontraktsmått 38,25 (heltid). Du är schemalagd både dag- och kvällstid både vardagar och helgdagar.
På IKEA erbjuder vi olika förmåner till våra anställda; baserat på hur vi presterar tillsammans mot våra mål under året betalas det ut en bonus genom One IKEA Bonus programmet, efter fem år som anställd på IKEA betalas det varje år ut en extra summa till din pension genom lojalitetsprogramet TACK. För att supportera dig i vardagen har du personalrabatt på dina köp hos IKEA och flera andra rabatter via den externa förmånsportalen Benify. Självklart finns det ett friskvårdsbidrag och även ett IKEA konto som du kan använda för att finanserna din nya cykel, pendelkortet eller de där viktiga tandläkarbesöket m.fl.

Erbjudandet som IKEA framför allt erbjuder dig är en arbetsplats där det finns en stark tro på dig som medarbetare, alla bär med sig sina unika idéer och förmågor till jobbet varje dag. IKEA vill därför erbjuda en arbetsplats där det finns olika sätt att växa på. Du uppmuntras att prova på olika arbetsroller, testa olika funktioner och till och med flytta utomlands (om du vill). Ditt mål, din väg och hur du kommer dit är upp till dig. För när våra medarbetare växer, växer också IKEA.

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen