Weiter zum Hauptmenü

Medewerker Customer Relations (35 uur)

Amersfoort, Utrecht - Standort erkunden Kundenservice & Kasse Vollzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële, horeca- en/of retail omgeving;
- Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop;
- Flexibel zijn is onderdeel van je DNA; je bent bereid en in staat om op avonden, weekenden, feestdagen en vakanties te werken.
- Je bent goed in staat fysiek werk te verrichten (o. a. karren verzamelen)
- Je bent fulltime (35 uur) beschikbaar

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Elke week bezoeken duizenden mensen onze vestiging en het uitgangspunt van onze afdeling is dat we deze bezoekers een geweldige klantervaring laten hebben. De gebieden binnen Customer Relations zijn: kassa, winkelwagens verzamelen, transportruimte en Bestellen&Ophalen uitgifte,

Hoe je dag eruit kan zien: je start met het controleren van Bestellen&Ophalen-orders in de transportruimte die door logistieke collega’s worden verzameld. Daarna geef je deze orders mee aan klanten die ze komen ophalen. Na de gezellige lunch met je collega’s help je klanten aan de kassa, zodat ook daar de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. Je hebt laten zien verantwoordelijkheid aan te kunnen, dus je mag ook bijdraaien aan de klantenservice en helpen met artikelen retour nemen. Na een lekker flexibele dag ga je met een goed gevoel huiswaarts!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen;
- Hoeveel uur per week zou je willen werken en waarom past dit bij jou?
- Wat spreekt jou aan in deze vacature bij Customer Relations?
- Waarom ben jij het talent dat onze afdeling nodig heeft?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.