Weiter zum Hauptmenü

Bijbaan Verkoopmedewerker

Amersfoort, Utrecht - Standort erkunden Verkauf Teilzeit

StellenbeschreibungBijbaan verkoopmedewerker

Jij gaat van nature graag met mensen in gesprek. Helpen en meedenken is iets waar jij blij van wordt. En daar wil je iets mee doen! Gelukkig voor jou én voor ons is er de functie van bijbaan verkoopmedewerker. Dat doe je 12 uur per week, in verschillende diensten.

Een werkplek waar je je thuis voelt
Voor je het weet is het alweer tijd om naar huis te gaan. Zó snel kunnen jouw werkdagen gaan. Enerzijds door de drukte, anderzijds door de gezelligheid van jouw team. Je voorziet klanten van passende woonoplossingen en je houdt er rekening mee dat je de hele tijd op je benen staat. Je gaat 12 uur per week bij ons aan de slag, voornamelijk op doordeweekse avonden, weekenddagen en tijdens vakanties. Ook krijg je 2 blokdagen per week, daarmee kan je tussen maandag en vrijdag 2 dagen kiezen waarop je niet ingeroosterd wordt. Het rooster ontvang je elke keer 4 weken van tevoren. Verder:
-heb jij een belangrijke rol in de klantbeleving door onze klanten van het juiste advies voorzien én help je jouw collega’s waar nodig.
-zorg je ervoor dat de afdeling er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is.
-is het jouw taak dat de prijskaartjes van de verschillende artikelen kloppen, showroommodellen er netjes bijstaan en zo nodig worden vervangen of aangepast.

Dit is IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

Dit ben jij
Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:
-goede kennis van de Nederlandse taal
-inzicht in verschillende computerprogramma’s. Je hoeft onze interne systemen nog niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.
-weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, alles is te leren.

Goed voor onze aarde én voor jou
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Je ontvangt bij ons in deze rol:
- Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.31. Voor 7 en na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.96 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22.62. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer vandaag nog! Upload je CV en motivatiebrief en solliciteer en beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!