Weiter zum Hauptmenü

Underhållselektriker IKEA Industry Älmhult, 2-skift

Älmhult, Kronoberg County - Standort erkunden Produktion Vollzeit

Stellenbeschreibung

IKEA har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.
IKEA Industry Älmhult AB bidrar till ”IKEA familjen” med ca 275 medarbetare där vi årligen tillverkar ca 7,5 miljoner lackerade köksfronter. Vi har en modern, automatiserad produktion i Älmhult där Lean genomsyrar allt vi gör.

Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA? 
Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

En dag i livet med oss!
Som industrielektriker arbetar du med avhjälpande och förebyggande underhåll samt förbättringar i vår moderna maskinpark. Du arbetar på ett producerande företag där teknisk kunskap är en viktig del av arbetet. Du arbetar 2-skift och går under kollektivavtalet Träindustriavtalet med GS som facklig organisation. 

Så vem är du?
Vi tror att du är en teknisk problemlösare som är strukturerad och har lätt för att samarbeta. Dina värderingar stämmer överens med oss på IKEA där du agerar ödmjukt och är med och skapar gemenskap och entusiasm.

Övriga kvalifikationer:
•    dokumenterad erfarenhet av produktionsutrustning
•    grundläggande el/automationsutbildning
•    grundläggande kunskaper i mekanik/pneumatik
•    kunskap inom robotteknik (ABB/Kuka meriterande)
•    felsökning i PLC (Omron/Siemens meriterande)
•    goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

IKEA erbjuder dig möjlighet att växa i ett företag med en bärande affärsidé. Du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete och att arbeta i en miljö där människan och gemenskapen är centrala värden.

För ytterligare information om tjänsten kontakta underhållsledare Joakim Svensson, 073 350 26 82. För facklig information kontakta Magnus Martinsson, 072 180 63 72.

Är du intresserad av att få vara en del av oss är du välkommen med din ansökan senast den 5 juli. Vi ser fram emot din ansökan!

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen